Może woźmy w samochodach maski sąsiadów, którzy nas wkurzają, albo byłych szefów?
Fotoradar Dąbki - prośba o zdjęcie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez trytonA jeszcze lepiej polityków ( opcja według przekonań ) oni mają immunitety więc ich nawet nie wezwą
Jade sobie zamowic odlew twarzy mojego "ulubienca" - Poncyliusza :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
tryton, A ja to bym woził ze sobą maskę tego "polityka" Palikota, on się zrzekł immunitetu to bym mu nabił parę złotych :diabelski_usmiech
Dziś straż miejska rozstawiła się na wlocie do Ostrołęki i dobrze, że mi mrugneli. Oczywiście samochód straży na poboczu z otwartą klapą tylną, że niby coś tam robią, a przed samochodem radar tak żeby go widać nie było, widzisz go dopiero jak zrobisz zdziwioną minę kiedy flesz Ci w oczy błyśnie Jakiś czas temu też się tak rozstawili tylko w innym miejscu gdzie były drzewa i gałąź walnęli na fotoradar jako kamuflaż :twisted:
Komentarz
-
-
Hmm, no muszę odświeżyć temat
Jeśli ktoś ma okazje, to proszę o zdjęcie jak w pierwszym poście - tabliczka z obszarem zabudowanym wśród drzew. Będę bardzo wdzięczny - bo właśnie przyszedł mandat 62/40... Zdjęcie dość wyraźne, da się stwierdzić kierującego - a za niewskazanie sprawcy grożą karą 500 zł...
Czyli dobrze widziałem, że nie tylko nam błyskał na czerwono
Komentarz
-
-
ziutecki, zdjęcia wysłałem na email podany tu na forum
Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie było tam zasięgu z netu a więc dopiero dziś byłem w stanie to wysłać.
Swoją drogą... gdybym nie wyczytał tu tego na forum, też w pierwszej drodze do Darłówka bym załapał spory mandat :P dopiero w drodze powrotnej zauważyłem gdzie on stoi, bo zrobił dwie fotki zanim zdążyłem się do niego powoli dokulać
Komentarz
-
Komentarz